Maak je dromen werkelijkheid

Vanaf het eerste ontwerp

Of het nu gaat om de inrichting van je casco nieuwbouwhuis of de renovatie van je badkamer, de eerste stap is het juiste ontwerp. Ook daarmee helpen wij je graag. We nemen je mee langs alle mogelijkheden die er zijn, zoals een verlaagd plafond met spotjes, een handige nis of juist een koof voor het leidingwerk. Elk vertrek stemmen we geheel af op jouw woonwensen.

  • verbouwing-woning-groningen-badkamer

Deskundige hulp bij elke keuze

Ook bij de afwerking heb je veel keuze: welke materialen wil je gebruiken en in welke kleur? In welk patroon wil je de tegels laten leggen en hoe zorg je voor een goede belichting? Ook daarbij helpen we je, en ondertussen letten we goed op zaken zoals vocht- en brandwerendheid en langdurig woongenot. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en geven je eerlijk advies, zodat jij nog jarenlang van het ontwerp geniet.

Eén verantwoordelijke voor alles

Bij Stuc E Motion kunnen we alles voor je doen, van het ontwerp en de betimmering, tot het tegelwerk en de decoratieve afwerking. Voor alles hebben we eigen professionals in dienst. Je krijgt dus niet te maken met onderaannemers, maar met één partij: één verantwoordelijke voor het realiseren van jouw woonwensen.

Jouw droominrichting

Kortom, wil je hulp en deskundig advies bij het ontwerpen van jouw inrichting? Wij nemen je mee in de mogelijkheden en werken samen jouw droomontwerp uit. Daarna voeren we het hele project voor je uit. Je wordt geheel ontzorgt en krijgt de inrichting waar jij van droomt. We horen graag van je.

Laat je geheel ontzorgen

Bij Stuc E Motion hebben we alles in huis om jouw project geheel voor je uit te voeren. Je kunt met elke klus bij ons terecht: van een kleine toiletrenovatie tot de totale afbouw van je nieuwbouwwoning. We ontzorgen je graag met deskundig advies en gedegen vakmanschap. Daarbij kunnen we bouwen op de jarenlange kennis en ervaring van Elting B.V.

Meer over ons