Stuc E Motion staat voor

vakmanschap

We hebben alles in huis

Stuc E Motion bestaat uit een team gedreven vakmensen. We hebben ontwerpers, timmermannen, stukadoors en tegelzetters in dienst met veel oog voor detail en een passie voor de perfecte afwerking. We genieten er allemaal van om de juiste sfeer te creëren in jouw woning. Daarom houden we nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten en volgen we regelmatig trainingen en workshops.

Zorgvuldig en netjes

Bij elk project gaan we zorgvuldig en netjes te werk. Voordat we aan de slag gaan dekken we alles in de woning of het vertrek netjes af. Met stucloper en stofschermen beperken we de overlast, zodat je tijdens ons werk zoveel mogelijk gewoon je gang kunt gaan. Naderhand wordt alles netjes opgeruimd en schoongemaakt: enkel aan de afwerking zie je dat we er geweest zijn.

Voor de particuliere klant

Stuc E Motion is in 2017 opgericht. Het bedrijf richt zich op de specifieke woonbeleving van particuliere klanten. Elk project krijgt bij ons de volle aandacht. Met een optimaal samenspel van tegels, sierpleister en andere materialen creëren we de juiste sfeer en uitstraling in elk vertrek.

Bouwen op 40 jaar ervaring

We kunnen daarbij bouwen op de ruim 40 jaar ervaring in de afbouw en met Stukadoors- en Afbouwbedrijf Elting B.V. Elting B.V. richt zich vooral op woningcorporaties, aannemers, overheidsinstellingen en particulieren.

Ga naar Elting.nl