Verbouwing woning Groningen

Groningen
Verbouwing

Bij deze woning hebben we de bovenverdieping opnieuw afgewerkt. De gipswanden hebben we voorzien van glad pleisterwerk en de plafonds hebben we in het fijnschuurwerk gezet. In de twee toiletten, de wasruimte en de badkamers hebben we tegels gelegd in Romaans verband. Dit levert een unieke en sierlijke vloer op. Ook de wanden van de douches zijn betegeld, met travertintegels van 10 x 10 centimeter.

In de toiletten en de hal zijn de wanden voorzien van Brander Stucco Beton. In de toiletten hebben we hierop nog een coating aangebracht. Beide badkamers hebben we afgewerkt met Marmorino KS, een pleister die erg geschikt is voor een badkamer. In alle vertrekken hebben we gekozen voor een wolkige afwerking.

De wanden van de toiletten en de grote badkamer hebben een warme, donkerbruine kleur. Dit levert een aangenaam, zacht contrast op met de lichte tegels van de vloer. In de hal en de kleine badkamer hebben de wanden een lichtbeige kleur. Dit zorgt voor een lichtere uitstraling en een heel ander kleurenspel met de prachtige, originele balken.