We zijn heel trots op

onze showroom

Afwerking moet je zien
én ervaren

In onze mobiele showroom kunnen we je alles laten zien over de afwerking van vloeren, plafonds en wanden. Op verschillende panelen kun je stucwerk en tegels bekijken én aanraken, en kun je het effect zien van kleurkeuze en belichting. Ook kunnen we je goed informeren over de verschillende producten die we gebruiken en de manieren waarop we daarmee een vloer, plafond of wand kunnen afwerken.

Bezoek onze showroom

We zijn geregeld aanwezig op beurzen en evenementen in Noord-Nederland. Stap eens binnen om te zien wat er mogelijk is. Tijdens een kopje koffie of thee vertellen we je graag meer. Ben je alleen nog informatie aan het verzamelen of heb je het totaalplaatje al helemaal uitgewerkt, je kunt altijd bij ons terecht.

 

Een offerte aanvragen

Wil je weten hoeveel jouw wensen kosten, stuur ons dan vrijblijvend een offerteaanvraag. We maken graag een afspraak om je wensen te bespreken en je advies te geven. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom, maar we komen ook graag bij je thuis. In dat geval nemen we panelen met voorbeelden mee.

Nadat we samen je wensen hebben uitgewerkt, ontvang je binnen drie weken een offerte. Na ondertekening van de offerte maakt onze stukadoor een proefbord. Dit doen we, omdat bij veel decoratieve afwerkingen de handtekening van de stukadoor bepalend is voor het eindresultaat. Ben je tevreden met het proefbord, dan plannen we samen de werkzaamheden in.